DE COACHES VAN DE NORTHSIDE BASKETBALL'SCOOLS


Bij de Northside Basketball'scool word je getraind door de uitstekende coaches! Maak hieronder kennis met onze stoere, kundige en ook hele leuke coaches:


COACH FINN

Coach Finn is een enthousiaste en toegankelijke coach die het spelletje leuk en plezierig kan uitleggen. Finn basketbalt zelf al heel lang en zijn liefde voor de sport is nog lang niet afgelopen. Hij was in 2021 al te bewonderen bij de Basketballs'cool in de Volendammerweg en zal vanaf half januari 2022 verhuizen naar de Grasweg. Finn speelt ook bij de Heren 1 van Northside Ballers.


COACH BENICIO

Coach Benicio komt uit een echte basketbalfamilie en speelt het spelletje als sinds zijn jonge jaren met veel plezier. Momenteel speelt Benicio bij Apollo Heren 1 in de Eredivisie. Benicio is ervaren, een mensen-mens en kan spelers echt beter maken. Benicio zal coachen op de Volendammerweg, op de maandag.


COACH JACOPO

Coach Jacopo is een echt basketbalmens. Samen met Benicio vormen zij een "basketball-tweeling". Ook Jacopo speelt in de Eredivisie en heeft inmiddels veel ervaring. Jacopo is een kei in het onderwijzen van jonge basketballers. Net als Finn en Benicio is ook Jacopo een 3x3-leader. Jacopo zal coachen op de Volendammerweg.